Skip to content

Waterpark Brabant

Waterpark in Brabant voor iedere leeftijd

Beleef een heerlijke dag weg in ons waterpark in Brabant waar voor iedereen wel wat leuks te doen is. Kom lekker sportief doen met je vriendengroep en familie en daag ze uit voor een potje volleybal. Daarna kunnen jullie met z’n allen even opladen in de strand kiosk en genieten van lekker eten. Aan het strand in Eindhoven vind je namelijk ook een lounge terras waardoor jouw zomerdag helemaal compleet is. Wil je zeker zijn dat er een veld vrij is om te volleyballen? Bel ons dan even op: 0615360051. Naast volleybal kun je ook komen schaken in de buitenlucht en de kids kunnen zich uitleven in de speeltuin. Ben je toe aan een beetje uitdaging? Test dan je balans met slacklinen want je moet hierbij balanceren op een strakke band. Als je liever even rustig aan doet kun je op een strandbedje bij de buitenbar en kiosk heerlijk relaxen.

Een dag vol plezier bij waterpark in Brabant

Houd je van water en wil je het ultieme beach gevoel ervaren? Bij ons waterpark in Brabant ben je op de juiste plek! Zo kun je bij ons een supboard huren wat de ultieme combinatie is tussen actief bezig zijn en ontspanning. Nadat je instructies hebt gehad kun je zelf aan de slag met het board om je skills aan iedereen te laten zien. Bij de huur zitten natuurlijk een zwemvest, gaaf supboard en een paar peddels inbegrepen. Of spreken klimmen, springen en rennen op het water jou meer aan? Ga dan naar ons een aqua sportpark! Vanaf het strand zwem je een klein stukje naar het park toe en je avontuur begint. Verleg je grenzen en overwin de hindernissen in het water. Tickets winnen voor het sportpark? Volg ons op Facebook want wij houden regelmatig winacties!

WhatsApp Image 2021-03-15 at 18.47.31

Wij heten je van harte welkom op ons vernieuwde landgoed Duynenwater!

Wist je dat ons waterpark in Brabant op landgoed Dynenwater ligt? Een heerlijke omgeving om een dagje naar toe gaan en je hebt alle faciliteiten in de buurt. Zo hebben wij een Barista koffiebar, een strandkiosk, lounge terras met buitenbar en een tiki bar. Genoeg mogelijkheden dus om weer wat nieuwe energie op te doen als je mee hebt gedaan aan een van onze sportieve activiteiten. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons ook kunt leren surfen? Wij hebben namelijk een Flowbaan waar je altijd gegarandeerd bent van heerlijke golven. Er wordt met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur water tegen een schuin oppervlak gespoten. Niet alleen kun je proberen zo lang mogelijk op de golf te staan maar je kunt ook de coolste tricks laten zien! Wil je jouw plekje op ons waterpark in Brabant alvast reserveren? Bel naar 0031(0)0615360051.

Hebt u een vraag ?