Skip to content

Strand Eindhoven

Een dagje aan het strand in Eindhoven

Ben je toe aan een dagje weg aan het strand in Eindhoven? Misschien ga je er met familie of vrienden op uit of ga je aan teambuilding doen. Wat de gelegenheid ook is; wij zorgen er voor dat je de hele dag kunt genieten! Zo ben je van harte welkom op ons Aqua Fun Park en kun je komen surfen en loungen. Wij garanderen het hele jaar door de beste golven voor jong en oud. Met het uitzicht naar de golven is het goed vertoeven in het Beach House. Er heerst een informele beleving waar iedereen zich welkom voelt en voor iedere leeftijd hebben we wel iets leuks. Zo kun je bijvoorbeeld, nadat je mee hebt gedaan aan een van onze activiteiten op het strand,in Eindhoven, zo doorlopen naar onze Strand kiosk. Hier geniet je van een heerlijk frietje met snacks naar keuze. Pak je spullen in en kom met vrienden, vriendinnen of familie genieten van ons waterpark in Brabant!

Aqua sportpark aan het strand in Eindhoven

Heb je het loungen aan het strand in Eindhoven op een gegeven moment wel gezien? Ga dan de uitdaging aan op ons aqua sportpark! Overwin de hindernissen, oefen je vaardigheden en verleg je grenzen. Gedurende 60 minuten inclusief instructie beleef je een onvergetelijke ervaring waar je veel plezier aan beleeft. Je kunt dezelfde dag nog je ticket reserveren en een kaartje kopen aan de buitenbar bij het strand in Eindhoven. Meld je 15 minuten voor aanvang bij de lifeguard en vervolgens krijg je de instructie. Je krijgt een zwemvest aan en dan kan het avontuur beginnen! Wij geven regelmatig tickets weg voor ons aqua sportpark. Volg ons via Facebook en wie weet win jij wel gratis tickets.

IMG_7307

Aan de surf op ons waterpark

Aloha! Wil jij leren surfen? Beleef dé ultieme kick op de flowbaan vlakbij het strand in Eindhoven. Bij flowboarden heb je geen zeegolven maar een flowrider. Deze spuit met een hoge snelheid water tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop jij kunt bodyboarden. Welke tricks wil jij gaan uitproberen? Knielen of liggen; jij bepaalt! Je hoeft met flowboarden dus nooit meer te wachten op de wind omdat je altijd even golfje kunt nemen als je er zin in hebt. Na het flowboarden is het natuurlijk tijd om even te relaxen op het strand. Geen zin om te sleuren met al je strandspullen? Huur dan een strandbedje op het gras of in het zand. Heb je vragen? Neem dan contact op door te bellen naar: 0615360051

Hebt u een vraag ?