Skip to content

Leren surfen

Leren surfen op een surfbaan

Aloha! Altijd al eens leren surfen? Kom surfen op de golven op ons waterpark in Brabant! Je ervaart bij ons dé ultieme kick op de flowbaan. Flowboarden op de Flowrider is de perfecte mix van inspanning en ontspanning. Het boarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende water liefhebbers. Surfen op een flowbaan is dan ook een razend populaire sport. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen. Probeer maar eens om zo lang mogelijk op de golf te staan. Ben je toe aan de volgende stap? Laat dan je coole tricks zien. Op deze manier hoef je nooit meer te wachten op de wind maar kun je altijd een golfje nemen als je er zin in hebt. Sta je te popelen om te leren surfen? Bel naar 0615360051 om je op te geven voor flowboarden.

Leren surfen voor jonge én beginnende water liefhebbers

Het flowboarden is heel geschikt om te leren surfen omdat er afgewisseld kan worden met de verschillende snelheden van het water. De flowrider zorgt er namelijk voor dat het water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak wordt gespoten. Hierdoor ontstaat er een golf waar jij op kunt gaan bodyboarden. Knielen, liggen of fantastische tricks oefenen: jij bepaalt! Zit het mij jouw balans wel goed? Dan is het flowboarden zeker wat voor jou maar ook met suppen komt een goede balans goed van pas. Je kunt bij ons ook supboards huren met inbegrip van een zwemvest en een paar peddels. Wanneer laat jij je skills op de plas zien? Neem contact op om jouw plekje te reserveren.

Een dag volop wateractiviteiten en plezier

Wil je aan het strand in Eindhoven lekker loungen en een hapje komen eten? Of ga je actief aan de slag om te leren surfen of doe je mee aan een potje beachvolleybal? Op ons waterpark in Brabant kan het allemaal! Voor iedere leeftijd hebben wij wel een leuke activiteit. Zo hebben wij een aqua sportpark waar je je kunt uitleven met familie of vrienden. Of ben je op zoek naar een geschikt teambuildingsuitje? Ook daarvoor leent ons aqua sportpark zich uitstekend. Het is een onvergetelijke ervaring voor iedere leeftijdsgroep! Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten op ons waterpark? Volg ons dan op Facebook of houd de website in de gaten.

Hebt u een vraag ?